tadvin

tadvin

نظام های رتبه بندی

year book

سالنامه آماری (فارسی و انگلیسی)

Statistics and information

خلاصه ای از آمار و اطلاعات دانشگاه

آرشيو(ارزيابي عملكرد)(علاقه‌مندان مي‌توانند جهت دريافت اسنادي كه فايل آنها بر روي سايت قرارنگرفته به معاونت طرح و برنامه، اتاق 315، سركار خانم علي‌پور مراجعه نمايند.)

1. تاريخچه ارزيابي علم و فناوري و ظهور شاخصهاي علمي با تأكيد بر كشور آمريكا
  2. شاخصها و فرآيند ارزيابي علم و فناوري در جمهوري اسلامي ايران
  3. 3.ويژه‌نامه ارزيابي كلان عملكرد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
    شماره 1 (ارديبهشت 1387)