leiden.jpg

نظام رتبه‌بندي لايدن يكي از نظام‌هاي معتبر بين‌المللي است كه بر اساس معيارهاي پژوهشي، دانشگاه‌هاي جهان را به صورت كلي و موضوعي مورد ارزيابي و رتبه‌بندي قرار مي‌دهد.

براساس نتایج سال 2024 این نظام ، در رتبه‌بندي كلي دانشگاه فردوسي مشهد موفق به کسب رتبه 487 در جهان، رتبه 198 در آسيا و رتبه 7 در ميان دانشگاه‌هاي تابع وزارت عتف شده است و به عنوان چهارمین دانشگاه جامع برتر ايران شناخته می‌شود.

همچنین در رتبه‌بندي موضوعي اين نظام در سال 2024، موفق به كسب رتبه 246 در حوزه موضوعي رياضيات و علوم كامپيوتر، رتبه 290 در حوزه موضوعي علوم فيزيكي و مهندسي، رتبه 927 در حوزه موضوعي علوم بيو‌پزشكي و بهداشتي و در حوزه موضوعي علوم زيستي و علوم زمين رتبه 259 را كسب نموده است و در حوزه علوم اجتماعي و انساني موفق به كسب رتبه 749 شده است.

مشاهده نتایج تفصیلی