sa

سالنامه آماری دانشگاه فردوسی مشهد حاوی مهمترین اطلاعات آماری در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی، دانشجویی- فرهنگی، اداری- مالی و بین‌الملل دانشگاه می‌باشد که به منظور رفع نیازهای آماری مدیران، برنامه‌ریزان، پژوهشگران و سایر متقاضیان، به صورت سالانه تهیه و منتشر می‌شود.

نسخه فارسی سالنامه آماري دانشگاه از سال 1386 و نسخه انگلیسی آن برای سال 1399 توسط معاونت برنامه‌ريزي و توسعه منابع تدوين و بر روی سايت این معاونت در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفته است.

اکنون نیز به منظور استفاده مخاطبان غير ايراني و با هدف معرفی ظرفیت‌ها و دستاوردهای دانشگاه­­ به جامعه بین‌الملل، سالنامه آماری سال 1400 دانشگاه، به زبان انگلیسی جهت مخاطبان بین‌المللی منتشر گردید. امید است این حرکت، مقدمه‌ای در جهت نیل به تعاملات مؤثرتر دانشگاه فردوسی مشهد با سایر دانشگاه‌های معتبر جهان باشد.

مشاهده سالنامه آماری دانشگاه فردوسی مشهد به زبان انگلیسی (سال 2021 میلادی)

مشاهده سالنامه آماری 1400 دانشگاه فردوسی مشهد